Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΘΕΑ

Αποκάλυψαν σήμερα το πρωί στο κανάλι-6 ότι η κυβέρνηση πλήρωσε για την απαλλοτρίωση γης 19εκ ευρώ στην ακριβότερη περιοχή της Λεμεσού, τον Πανιώτη, ύψωμα με άπιαστη θέα μεταξύ του Αγ.Αθανασίου και της Γερμασόγιας. Η γη αγοράστηκε στην κορυφή του υψώματος, την συναλλαγή αποδέκτηκαν ευγενικά, εκκλησία και άλλοι συνάδελφοι ντηβέλοπερ...



Στόχος είναι η ανέγερση σχολείου! Δεν είναι κλασάτα τα άλλα σχολεία της περιοχής. Να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του Πανιώτη σ'αυτό της Γερμασόγειας? Απαπαπα.... Το πιο τρελλό της υπόθεσης είναι ότι σκοπεύουν να κλείσουν το σχολείο του χωριού και να στέλνουν τα παιδιά στο ύψωμα με την θέα διαμέσου των λαβυρινθένιων δρόμων του κυριλέ προαστείου...ενδιαφέρουσα αστική πολητική κι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική πολητική.

19 εκατομύρια ΜΟΝΟ για την γη, δηλαδη όσα κοστίζουν περίπου για ποιοτικότατη ανακαίνηση και επέκταση περίπου 50 σχολείων ή ακόμα προσληψη εκατοντάδων εκπαιδευτικών ή καλυψη των εξόδων σπουδών εκατονταδων νεαρών ή ακόμα κάλυψη των εξόδων για τον γύρο του κόσμου σε 1900 νέους.

Γιατι αυτή η σπατάλη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου