Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΜΥΡΜΗΓΚΟΥΠΟΛΙΣ




Απίστευτα σοφιστικέ η λύμπουρική αρχιτεκτονική-πολεοδομία, αξίζει να το δεί κανεις.

5 σχόλια:

  1. Η φύση μπορεί να μα μάθει πολλά πράματα φτάνει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και το πνεύμα ανήσυχο.Μπράβο!Καταπληκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ, όσο πιο πολύ αποκόπτουμε (σαν κοινωνία) τον συνειρμό μας από την φύση μας, τόσο ακόμα θα παρεκκλίνουμε της πορείας μας, μέχρι και την τελική σύγκρουση. Όμως επειδή πιστεύω στο ένστικτο επιβίωσης και επειδή βλέπω την σύγκρουση αυτή όλο και πιο επίκαιρη, είμαι πολλά αισιόδοξος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν μαλακία που οι επιστήμονες αντί να παρατηρούν τζαι να καταγράφουν, καταστρέφουν τζαι καταγράφουν. Να δούμε πόσο τζαιρό εθέλαν οι λιμπούροι. Τζαι ηρταν οι μαλάκες με τσιμέντο ασπούμε.

    Εν εντυπωσίακή η κατασκευή τους, κρίμα που στον ενθουσιασμό εξιχάσαν να την σεβαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις δίκαιο φίλε μου, επροβλημάτισε με τζιαί εμένα τούτο. Όμως που την άλλη αν δεν γίνει μια φορά δεν θα εμαθαίναμε ποττέ, εχτός φυσικά αν εσκαναρίσκαν με υπερήχους, για να διαμορφώσουν ενα τρισδιάστατο ομοίωμα της λυμπορικής μετρόπολης. Εννά εκόστιζε πολλά αλλά δεν θα καταστρέφαν.
    Εθυσιαστήκαν πολλές χιλιάδες λύμπουροι για την δική μας γνώση, ίσως όσπου μαθαίνουμε, εν τέλη να μάθουμε τζιαί να σεβαστούμε. Τέτοιες αποικίες χάνουνται κάθε λεπτό στον κόσμο, επειδή κάποιος αποφάσισε να χτίσει ένα σπίτι σ'ένα άδειο χώράφι.
    Εν καιρός να κάτσουμε να σκεφτούμε, σαν κοινωνία, αν εν καλά που κάμνουμε τζιαι θέλουμε ούλλοι ένα σπίτι με τον κήπο του. Εν θα μείνουν χωράφκια, ούτε λύμπουροι.
    Τούτοι οι επιστήμονες ενημερώσαν μας ότι οι λύμπουροι δεν είναι βλάκες αλλά πολλά σπουδαίες υπάρξεις και πολλά δημιουργικές κοινωνίες και ότι εν καλά να τους φυλάξουμε τζιαί τζίνους λίγη γη για να υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή